Market developers σε όλη την Ελλάδα αναζητά η Coca Cola 3E

Σημαντικές είναι οι προοπτικές απορρόφησης σε καίριες και μόνιμες θέσεις της εταιρείας, μέσω του προγράμματος Market Developers.

Μια από τις μεγαλύτερες ομάδες πωλήσεων στη χώρα λοιπόν, αναζητά νέους ανθρώπους με όρεξη και ταλέντο να εκπαιδευτούν και στελεχώσουν θέσεις εργασίας ως Market Developers. Ο ρόλος περιλαμβάνει την παράδοση ενός σχεδίου ανάπτυξης της αγοράς σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τη στρατηγική και τους στόχους της εταιρείας.

e620

Οι θέσεις είναι σε 18 περιοχές της Ελλάδας, κυρίως σε νησιά όπως η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, οι Κυκλάδες, το Ιόνιο αλλά και σε τουριστικές περιοχές, όπως η Μεσσηνία. Συγκεκριμένα είναι στις εξής περιοχές:

 1. Θάσος
 2. Πρέβεζα
 3. Κέρκυρα
 4. Μεσσηνία
 5. Ηλεία
 6. Αργολίδα
 7. Ζάκυνθος
 8. Κεφαλονιά
 9. Ρέθυμνο
 10. Ηράκλειο Κρήτης
 11. Λασίθι
 12. Χανιά
 13. Ρόδος
 14. Κως
 15. Χίος
 16. Λέσβος
 17. Σάμος
 18. Σκόπελος

Οι αιτήσεις γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας gr.coca-colahellenic.com/gr/kariera/eukairies-karieras.

Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της περιόδου, γίνεται αξιολόγηση της προόδου και δίνεται αναλυτικό feedback σε όλους τους εργαζόμενους, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για μόνιμες θέσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάθε χρονιά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά στην πρόσληψη σε μόνιμες θέσεις, πολλών εργαζομένων που ξεκίνησαν μέσα από τις θέσεις εποχικής απασχόλησης.

Οι εμπειρίες εργαζομένων

Δύο εργαζόμενοι μοιράστηκαν την εμπειρία τους

«Αρχές Απριλίου 2015. Περίπου δύο μήνες μετά την αποφοίτησή μου από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παρουσιάστηκε η ευκαιρία που όλοι ανά περιόδους αναζητούμε! Seasonal Business Developer λοιπόν στην ομάδα των νοτίων Κυκλάδων και πιο συγκεκριμένα στη Σαντορίνη.

Εξ αρχής συμπέρανα ότι είχα μόνο να κερδίσω από αυτή την πρόκληση, καθώς βρήκα ιδιαίτερα συναρπαστικό να το ενταχθώ σε μία ομάδα όπου, καθημερινά και το κυριότερο όλοι μαζί, θα εργαζόμασταν για την πώληση, προώθηση και περαιτέρω ανάπτυξη ορισμένων από τα πιο δημοφιλή και προβεβλημένα παγκοσμίως brands!

Σήμερα, σχεδόν δύο χρόνια μετά, συνεχίζω να μαθαίνω και να εξελίσσομαι μέσα από τη θέση του μόνιμου πλέον Business Developer με ακόμα περισσότερο πάθος για διάκριση και επιτυχία, κεφαλαιοποιώντας την τεράστια εμπειρία της εποχιακής αγοράς και έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να συνεργάζομαι ακόμη με ανθρώπους που ξεκινήσαμε μαζί τον Απρίλιο του 2015!

Κώστας Μήτσινας – Market Developer, Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη

«Πριν περίπου 4 χρόνια ξεκίνησα ως Market Developer στη περιοχή της Αττικής, έχοντας την ευκαιρία με την σωστή καθοδήγηση των Team Leaders μου, να αποκτήσω σημαντικές εμπειρίες στις πωλήσεις τόσο στο κανάλι του Modern Trade όσο και στο Fragmented. Στη συνέχεια, και βάσει της αξιολόγησης και των επαγγελματικών μου φιλοδοξιών, παρέμεινα στην εταιρεία και ανέλαβα την θέση του Category Plannerό που για 5 μήνες είχα την δυνατότητα να ασχοληθώ με την ανάλυση των κατηγοριών των προϊόντων της εταιρείας μας και να συμμετέχω σε σημαντικές προτάσεις προς πελάτες.

Συνεπώς, λόγω αυτής της στρατηγικής πλευράς του ρόλου μου, αναπτύσσομαι καθημερινά αποκτώντας ηγετικές ικανότητες και χτίζοντας γερές βάσεις για την περαιτέρω εξέλιξη μου στην οικογένεια της Coca-ColaΤρία Έψιλον».

Πάνος Μάντης – Coffee Customer Mrkt OT Specialist, Customer Marketing

Πηγή άρθρου:
http://www.agronews.gr/news/agora-ergasias/arthro/152947/market-developers-se-oli-tin-ellada-anazita-i-coca-cola-3e/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s