3+1 ερωτήσεις για τη νέα Coca-Cola που κυκλοφόρησε σε παγκόσμια πρεμιέρα στην Ελλάδα!

Τι είναι η Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια;

4

Κάθε μέρα είναι μία ευκαιρία να ξεκινήσει μία νέα ιστορία, μία νέα δημιουργία. Για την Coca-Cola στην Ελλάδα αυτή η ημέρα ήρθε, για μία ακόμη φορά, με τη νέα Coca-Cola Xωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, που παρουσίασε για πρώτη φορά παγκοσμίως στη χώρα μας.

1. Τι είναι η Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια;

Είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Coca-Cola στην Ελλάδα: μια ακόμα επιλογή Coca-Cola με υπέροχη γεύση, χωρίς θερμίδες και χωρίς ζάχαρη, και με γλυκαντικό από το φυτό στέβια, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως στην Ελλάδα!

2. Γιατί να τη δοκιμάσω;

Γιατί διαθέτει την υπέροχη γεύση που περιμένεις από μία Coca-Cola, αλλά χωρίς ζάχαρη, άρα και χωρίς θερμίδες. Τι περισσότερο;

Στην Ελλάδα, διατίθενται πλέον 5 διαφορετικές επιλογές Coca-Cola, ώστε να έχεις τη δυνατότητα  να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σου τρόπο ζωής αλλά και τις γευστικές προτιμήσεις! Αυτές είναι οι Coca-Cola Αυθεντική Γεύση, Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη Μηδέν Θερμίδες, Coca-Cola Μηδέν Ζάχαρη Χωρίς Καφεΐνη, Coca-Cola Light, και τώρα, η Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια.

3. Που παράγεται η νέα Coca-Cola ;

Στην Ελλάδα, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα Coca-Cola που διαθέτει η εταιρεία στην χώρα μας. Συγκεκριμένα, στο megaplant της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Σχηματάρι Βοιωτίας, το μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών της χώρας μας, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκε μια επένδυση 24 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό και την επέκτασή του. Το 96% των προϊόντων που απολαμβάνουμε από την Coca-Cola και την Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγονται στην Ελλάδα.

4. Γιατί 5η επιλογή Coca-Cola;

Γιατί η Coca-Cola αναγνωρίζει ότι όλοι θέλουμε περισσότερες επιλογές στη ζωή μας. Έτσι διαθέτει περισσότερα προϊόντα που προσφέρουν αυτό που επιθυμούμε: λίγη ή  καθόλου ζάχαρη, πολλές επιλογές και υπέροχη γεύση.  Με τη νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια υπάρχει μια Coca-Cola για τον καθένα.

Πηγή άρθρου:
http://www.ladylike.gr/market/3-1-erwthseis-gia-th-nea-coca-cola-poy-kykloforhse-se-pagkosmia-premiera-sthn-ellada.4644528.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s